Kjenner du noen som elsker å lage mat, men som også trenger å utvide sitt repertoar? Da kan det være en ide å gi dem et matlagingskurs.

Det bugner over av kokkeprogrammer på alle norske og utelandske kanaler. Masterchef, Hells Kitchen, Cake Boss og Cupcake wars for å nevne noen. I Norge er programmet Hele Norge baker å finne på TV3 og i disse dager går den svenska Masterchef på Svensk tv4. Godt ispedd kokkeprogrammer fra Jamie Oliver som gir deg kjapp og sunn mat eller Gordon Ramsey som farter rundt i India og lærer å lage indisk mat.

Sushi

Et av stedene du kan bestille gavekort på kurs i matlaging er http://youwish.no/ en side som fokuserer på det å gi bort opplevelser i gave. De har blant annet et matlagingskurs for de som er interesserte i mat men trenger mer basiskunnskap.

Hvor hyggelig er det ikke å kunne invitere venner på hjemmelaget sushi? Eller kanskje vil man lære seg å lage sin egen ketchup fra bunnen av? Våre dyktige kokker deler av sin kunnskap og hemmelige triks på kjøkkenet. Den heldige mottakeren får bli med og lag mat sammen med andre i en mindre gruppe, det er både morsomt og lærerikt. Kokkene gir tips om hvordan råvarene skal behandles og hvordan man blir mer effektiv på kjøkkenet, dette gjør matlaging enkelt og gøy.

Men dette er bare et av kursene som youwish.no tilbyr. De tilbyr også kurser som går på spesifikke matretninger som for eksempel indisk eller italiensk. De tilbyr cupcakekurs og du kan ta kurs i hvordan du skal lage drops!

Foruten kurser hvor du lærer å lage mat, er det også tilgjengelig opplevelser hvor du smaker på mat, vin, øl og whiskey. Du kan til og med lage din egen øl! Eneste som setter en stopper for hva du skal gi bort er din egen fantasi.

Sushi